Kotokaari on KOTI, jonka tärkeimpiä arvoja on

Kunnioitus. Meillä jokainen saa elää oman näköistä elämää iloineen ja suruineen.

Omistautuminen. Hoitajillemme on sydämen asia työskennellä ikäihmisten parissa luoden heille turvallisen ja mielekkään loppuelämän.

Tasa-arvo. Hoitajat ja asukkaat ovat yhtä suurta perhettä, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti.

Ihmisläheisyys. Päivittäisessä työssämme näkyy lämpö ja läheisyys joka hetkessä, asukkaat kohdataan yksilönä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Tarjoamme monipuolisesti päivittäin erilaisia virikkeitä ja aktiviteettejä. Kuuntelemme asukkaiden toiveita ja toteutamme esille tulleita ideoita. Kannustamme asukkaita monenlaiseen toimintaan myös palvelukodin ulkopuolella, esimerkiksi omaisten kanssa yhdessä tekemiin retkiin ja vierailuihin.

Pihassa on oivat ja esteettömät ulkoilumahdollisuudet, joita käytämme. Lisäksi käymme kirkonkylällä lenkkeilemässä, välillä teemme mahdollisuuksien mukaan retkiä myös pidemmälle.

Tilat ovat avarat, käytännölliset ja toimivat – reilusti tilaa käyttää apuvälineitä, esimerkiksi rollaattoreja ja pyörätuoleja.

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on henkilökohtaiset vessat ja suihkut. Huoneesta löytyy valmiina vaatekaappi, sänky ja yöpöytä, muuten huoneen saa vapaasti sisustaa omilla huonekaluilla, ja näin ollen tehdä huoneesta kotoisan ja viihtyisän.

Sijainti Karvia
Käyttötarkoitus Palvelukoti
Runko Honkarakenteen painumaton hirsi
Energialuokka Energialuokka A
Ilmanvuotoluku 0,9
Lämmitysmuoto Maalämpö, aurinkovoimala 20 KW
Rakennustapa Paikalla rakennettu
Asukaspaikat 20
Kerrosneliöt 861 kem2

© Palvelukoti Kotokaari 2024